Terve! Olen Henri Kestiö tai tuttavallisemmin Henkka.

Kreetalla!

Kreetalla!

Jos kaipaat onnellisuutta, mielenrauhaa ja haluat elää itsellesi mielekästä elämää, niin mielestäni kannattaa keskittyä viilaamaan muutamat isot elämän peruspilarit kuntoon.

 • Badass-asenne
 • Terveys
 • Sosiaaliset suhteet
 • Työ ja rahankäyttö

Jos äskeinen tuntui kolahtavan, niin olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä blogissa esitän ajatuksia ja ideoita, jotka on helppo toteuttaa ja joista on apua edellä mainittuihin elämän osa-alueisiin.

Biosignature-kurssi 2013

Biosignature-kurssi 2013

Olen lukenut paljon kirjallisuutta, blogeja, katsonut videoita, kuunnellut nauhoitteita, osallistunut erilaisiin valmennuksiin ja koulutuksiin yms. kehittääkseni itseäni, ajatusmaailmaani ja valmentajan taitojani. Tämä kaikki on auttanut minua suuresti!

Tämän lisäksi olen myös sisäistänyt huikeat määrät tietoa, jota en ole sitten koskaan vienyt käytäntöön. Älä syytä! Se on mulla työn alla. Jos yrität omaksua kerralla paljon tietoa ja pyrit muuttamaan heti kaiken, niin se on todella haastavaa. Kuitenkin puhuttaessa esimerkiksi terveellisistä elämäntavoista, niin jostain syystä "kaikki mulle heti nyt tai mieluummin jo eilen!"-metodi tuntuu vallitsevan. Jos tv-ohjelmiin on uskomista, terveellinen elämä tarkoittaa rautaista itsekuria ja itsensä ruoskimista! Tämä ei voisi pitää vähempää paikkaansa. Tästä syystä minun ohjeeni perustuvat siihen, että keskityt aina yhteen asiaan kerralla.

Jos haluat välttää satojen kirjojen pläräämisen, blogien lukemisen, videoiden katsomisen ja kaiken maailman kursseilla käymisen, niin liity sisäpiiriin ja laita sähköpostisi tuohon alle. Pyrin antamaan parhaat vinkit tekemiseen, mitkä olisivat melko vähäisellä työmäärällä toteutettavissa (töitä pitää silti tehdä) ja tuottavat suhteessa paljon tuloksia. Kerron myös parhaimmista kirjoista, nettisivuista ja kursseista, joista saat oikeasti hyödyllistä tietoa ja apua.

Jos haluat tietää enemmän minusta, niin tässä tiukka aikajana elämästäni:

 • 5.12.1989 synnyin Turussa
 • Esittelin suuria viisauksiani jo pienenä taaperona: "Isä sinä murehdit aivan liikaa. Minä olen iloiseksi syntynyt!", "Elämä koostuu elämyksistä!". Tämän lisäksi kuulemma kiroilin kuin raavas merimies.
 • Koulussa olin hiljainen pikkumies, joka opiskeli kiltisti. 12-vuotiaana harrastin karatea ja skeittasin. 14-vuotiaana keksisin World of Warcraft nettimoninpelin. Jäin koukkuun... erittäin pahasti. Harrastukset jäivät pois.
 • 17-vuotiaana pääsin koukusta eroon pitkälti lukiokavereiden ansiosta. Vuodet pelin ääressä ja olematon ruokavalio näkyivät kropassa. Aloin juoksemaan ja treenaamaan painoilla vanhempieni kellarissa. En tiennyt mistään mitään, mutta Joe Weider auttoi alkuun. Lopetin ja aloitin uudestaan useaan kertaan.
 • 18-vuotiaana valmistuin ylioppilaaksi. Sain paikan Turun fysiikanlaitokselta, jonka aloittamisen lykkäsin armeijan jälkeen. Tapasin elämäni naisen puoli vuotta ennen armeijaa.
 • Juuri 20 vuotta täyttäneenä pääsin armeijasta pioneeri alikersanttina. Useimmat pudottavat painoaan armeijassa. Minä olin niin rimpula, että sain 4 kiloa lisää.
 • En edelleenkään ollut pohtinut mitä tahdoin elämältäni. Menin opiskelemaan fysiikkaa. Ei ollut mun juttu. Olin paniikissa ja pohdin todella mitä haluaisin elämältäni. Päätin lopettaa fysiikan opiskelun ja ryhtyä personal traineriksi. En tosin siitäkään tiennyt mitään, mutta tiesin, että pitää päästä parempaan kuntoon.
 • 2011 tammikuu-2013 elokuu aikana osallistuin kolmeen eri valmennukseen: Oikotie Optimaaliin (kesti silloin 4kk, nyt 6kk), Scrawny to Brawny (12 kk) ja Muscle Madness (6 kk).
 • Samalla aikavälillä (työskennellesäni kaupassa) opiskelin koulutetuksi hierojaksi Turun Hieronta-Akatemiassa, kävin Englannissa PICP lvl 1 ja lvl 2 voimaharjoitteluvalmentajakurssit, perustin toiminimen, aloin tehdä hierontaa ja valmennusta sivutoimena, sekä joulukuussa 2013 kävin USA:ssa Poliquin World HQ:ssa opiskelemassa Biosignature-kurssilla ravinnon vaikutuksesta kehon hormonaaliseen tilaan.
Muutokseni... toistaiseksi! :)

Muutokseni... toistaiseksi! :)

Jotkut omistavat elämänsä kehonrakennukselle... minä yritän pikkuhiljaa rakentaa koko elämästäni "badassin". Siksi siis tämän sivun nimi - Badassbuilding! Uskon, että treenillä, ravinnolla ja levolla on elämääsi paljon suurempi vaikutus, kuin vain se miltä näytät. Sivuvaikutuksena "elämä voooi muuttua"! Tuutko messiin, niin rakennetaan yhdessä meidän elämästä sellainen mestariteos, että heikompia hirvittää?!